header

JE MINI CONCESSIE IN ROEselare.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

Acties.

4 JAAR GARANTIE OP MEER DAN 600 TWEEDEHANDS MINI’S.

4 JAAR GARANTIE OP MEER DAN 600 TWEEDEHANDS MINI’S.

Waarvoor het label MINI USED CAR NEXT staat? Het beste van het beste. MINI tweedehandswagens die zorgvuldig 360° werden gecontroleerd. Die zo onberispelijk zijn dat ze geleverd worden met 4 jaar garantie en MINI Road Assist 24/7, onze gratis levenslange bijstand in heel Europa. Leasen of financieren? Vraag maar raak. Laat je verstand leiden door jouw instinct en geniet jarenlang van jouw topkwaliteit tweedehands MINI, en dat voor een droom van een prijs.

NU 15% KORTING OP ALLE JCW ACCESSOIRES.

NU 15% KORTING OP ALLE JCW ACCESSOIRES.

TOON HOEVEEL PIT ER IN JE MINI ZIT.


Een JCW Daksticker met een heerlijk brutale look? Een stoere JCW Handremgreep in carbon? JCW Winglets voor op de achterspoiler die iedereen het nakijken geven? In het gamma van de JCW Accessoires vind je alles wat je nodig hebt om jouw MINI een extra pittige uitstraling te geven. Bovendien geniet je nu van 15% korting op alle JCW Accessoires*. Race naar de shop en profiteer van deze geweldige korting.

FRIS DE WINTER DOOR.

FRIS DE WINTER DOOR.

MINI Car Care, dat is optimale verzorging van je wagen tijdens de barre winter. MINI biedt alles wat je nodig hebt om zorgeloos de kou te trotseren: ontdooier voor ruiten, ruitensproeiervloeistof met antivries en meer! Bovendien krijg je nu een gratis ijskrabber bij de aankoop van 3 MINI Car Care Producten. Geniet van deze actie tot eind februari, zolang de voorraad strekt natuurlijk.

MINI 5 YEAR PLUS SERVICES.

MINI 5 YEAR PLUS SERVICES.

Je trouwe MINI? Die staat garant voor dat typische MINI plezier en laat je nooit in de steek. Daarom verdient hij dan ook de beste zorgen. En bij MINI is zorg dragen gelijk aan kosten sparen. 

Nu je de eigenaar bent van een MINI die minstens 5 jaar oud is, komen de MINI 5 Year Plus Services als geroepen. Het tarief is dé garantie om ook de volgende jaren blindelings te kunnen vertrouwen op je MINI.

https://www.mini.be/nl_BE/home/mini-next/mini-used-car-next.html

MINI Service Inclusive used car.

Altijd je budget in handen.

Wat heeft je MINI nodig? Een goed onderhoudsprogramma. Wat heb jij nodig? Een goed onderhoudsprogramma zonder onverwachte servicefacturen. Gelukkig is dat exact wat MINI Service Inclusive used car inhoudt. Met een eenmalige betaling heb je je servicebudget altijd zelf in de hand. Dit dekt alle* kosten voor onderhoud,. 

MINI Electric

CHARGED WITH PASSION.

DE MINI ELECTRIC.

De eerste volledig elektrische MINI luidt een geladen evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht met een vastberaden duurzaamheid. De kenmerkende agiliteit en acceleratie blijven hetzelfde. Met nog steeds de geliefde positieve houding. Maar daarnaast is het nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau. Schakel om naar een nieuwe elektrische lifestyle.

MINI Used Car NEXT.

2 JAAR GARANTIE OP EEN TWEEDEHANDS MINI.

PERFECTE CONDITIES VOOR EEN NIEUWE START.

Alleen het beste: het MINI kwaliteitslabel. De tweedehands MINI's van MINI Used Car NEXT zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Met een MINI Used Car NEXT geniet u van absolute topkwaliteit.

 

 

 

*Actie geldig van 01/03/2023 t.e.m. 30/04/2023 op alle Originele MINI John Cooper Works Accessoires bij de deelnemende verkooppunten. Actie is niet cumuleerbaar met andere MINI Service acties en is uitgezonderd montage en spuiten. Volgens beschikbaarheden. Vraag meer info bij je MINI Partner.